Een riddertent huren voor grote of kleine projecten

U zoekt een riddertent die past binnen uw project, feest, presentatie, theater- voorstelling of welk ander evenement u ook aan het organiseren bent. Bij ons huurt u daarvoor de passende tent(en). Of het nu intiem klein of uitbundig groot moet zijn, wij hebben er de tent voor!

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien. Of helpen bij de aankleding. Als het om een tent evenement gaat maken wij er iets moois van. We doen niets liever.

Riddertenten

riddertent huren

Een uitgebreide beschrijving van de riddertenten vind je hier

Prijzen: op aanvraag

 

ACCESSOIRES

riddertent accessoires

Een uitgebreide beschrijving van de accessoires vind je hier

Prijzen: op aanvraag

 

Prijzen zijn exclusief BTW

250 personen en meer

Voor projecten tot 250 personen hebben wij alles in huis. Voor projecten met accomodatie boven de 250 personen werken wij samen met andere tentverhuur-bedrijven, terwijl wij natuurlijk uw vertrouwde aanspreekpunt blijven. Bij grote groepen wordt altijd een passende offerte op maat gemaakt en kunnen de verhuurprijzen afwijken van de op deze site genoemde prijzen.

Voorbeelden

Wij werken al jaren met veel plezier voor onze klanten. Dat zijn behalve particulieren ook festivals, culturele instellingen, welzijns- en onderwijsinstellingen, clubs, scouting en bedrijven.

En dat doen wij al 20 jaar.

Meer tenten

Kijk voor meer tenten en projecten ook eens naar onze andere websites:

www.indianententen.nl

www.thematenten.nl

onze klanten
riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten meer