Riddertent kopen

Wanneer u een terugkerend evenement organiseert, dan is een riddertent kopen wellicht iets voor u. Een riddertent koop je niet zomaar. Goede informatie en advies zijn daarom erg belangrijk. Wij geven die, als tent liefhebbers, uiteraard graag. Ons assortiment tenten groeit jaarlijks en wij zijn in veel gevallen betrokken bij de ontwikkeling van de verschillende ontwerpen. Mocht u aanpassingen willen op bestaande tenten dan is dat in veel gevallen mogelijk.

Bij aankoop van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Riddertenten

riddertent kopen

Een uitgebreide beschrijving van de riddertenten vind je hier

Prijzen: op aanvraag

 

ACCESSOIRES

riddertent accessoires

Een uitgebreide beschrijving van de accessoires vind je hier

Prijzen: op aanvraag

 

Kleur kiezen

riddertent in kleur

Kleuren op de website kunnen enigszins verschillen van de werkelijkheid.

 

 

Vikingtenten

Binnenkort in het assortiment!

 

Prijzen zijn exclusief BTW

de specialist

Wij zijn al 20 jaar specialist in de verhuur en verkoop van bijzondere tenten. Wij maken van uw feest, project of festival een succes. We doen niets liever

GOEIE DEAL

Bij aankoop of huur van meerdere tenten wordt een passende offerte gemaakt en kan de verkoopprijs afwijken van de op deze site genoemde bedragen.

Levertijd

Wij streven ernaar om onze tenten 4 weken na bestelling te leveren. In drukke tijden (lente en zomer) is het goed om even naar de levertijd te informeren. Bestel dus op tijd!

Meer tenten

Kijk voor meer tenten en projecten ook eens naar onze andere websites:

www.indianententen.nl

www.thematenten.nl

Gebruikt

Regelmatig hebben wij gebruikte tenten of accessoires te koop. Deze komen meestal uit de verhuur en gaan na enige tijd de verkoop in. Neem contact op voor meer info.

Klik hier voor overzicht gebruikte tenten in de verkoop

 

Overig

Kijk om een project helemaal compleet te maken voor marktkramen en tarpen eens op onze andere website: www.thematenten.nl

tipi tent overig
onze klanten
riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten riddertenten verhuur klanten meer